Bordo-mavılıler başarılı bir sezon geçirdikten sonra yönetim ara vermeden kolları sıvadı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, başlattıkları adımları sürdüreceklerini kaydederken transferde har vurup harman savurmayacaklarını kaydetti. Ağaoğlu 'nokta atışı' transferler yaparak kadrolarını güçlendireceklerini belirtti. Fırtına'nın başkanı "5-6 transfer yapabiliriz. Bunların arasında genç oyuncular var, kiralık oyuncular var. Paramız yok. Yüksek bonservisli oyuncu alamıyoruz" diye konuştu.

GENÇLERE YATIRIMA DEVAM
Ahmet Ağaoğlu transfer politikalarını şu sözlerle açıkladı: "Transferde bonservis ücreti olarak 1 ile 2 milyon arası bütçe ayırdık. Bunun dışına çıkmayı hiçbir şekilde düşünmüyoruz. Kiralık, bonservissiz, tecrübeli, takıma direkt katkıda bulunacak oyuncular tercihimiz. Bunun yanında 2-3 tane, belki 4 genç oyuncuyu kadromuza katacağız. Gençlere yaptığımız yatırımları sürdüreceğiz. Trabzonspor adına doğru adımlar atacağız"

Alınlarından öpüyorum
"Ligi 3. sıada bitirsek kasaya 6 milyon TL para girişi olacak ve Avrupa Ligi'ne direkt gruplardan başlayacaktık. Olmadı. Sorun yok. Biz de ön eleme, play-off oynar öyle gruplara gideriz. Bu sezon şanslı olduğumuz maçların sayısı 1'i 2'yi geçmez. Şanssız çok puan ve maç kaybettik. Dış etkenler de oldu. Taraftar bize sabır gösterdi, destek verdi. Futbolcuların özverisi, gayreti, gösterdikleri çaba her şeyin üzerinde. Alınlarından öpüyorum. Ünal Karaman ve yardımcılarına da teşekkür ediyorum. Yüksek pas yüzdesiyle oynayan bir takımımız var. Umarım seneye de devam eder"

PİLOT TAKIM KURUYORUZ
"Pilot takım görüşmelerimiz sonuca bağlandı. Tüm liglerde hem Trabzon hem de İstanbul'da pilot takım uygulamamız olacak. U-21 liginin kaldırılması gündemde. Yerine alternatif bir organizasyon olursa o zaman 'evet' derim. Tamamen kaldırılırsa Türk futboluna büyük zarar verilmiş olur. Israrlı bir şekilde kalmasını istiyoruz"

YUSUF VE A.ÖMÜR BİZİMLE OLACAK
Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür ile ilgili sürekli transfer söylentisi çıkması doğru değil. Bu dedikodular takıma zarar veriyor. Yusuf da Abdülkadir de büyük kulüpler tarafından izlenen oyuncular. Bu bize gurur veriyor ancak şu ana kadar bize gelmiş resmi bir teklif yok. Biz bu oyuncularımızla yolumuza devam edeceğiz. Ekonomiyi biraz düzeltip takviyeler de yapacağız. Ünal hocamız ile de 2 yıl devam edeceğiz"

SPONSOR GELECEK
"Stat sponsorluğuyla ilgili şu an bir şey yok. Zaten stadımızın sponsoru var. Forma sponsorumuz son maçını oynadı. Gelecek sezon için iki ayrı grupla görüşüyoruz. İnşallah önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde bunu neticelendirmiş oluruz"

ÖZVERİ VAR
İlk geldiğimizde futbolculara borcumuz çoktu. Hepsinin 6 aylık alacakları vardı.Şu anda oyuncularımızın içeride 3 aylık alacakları kladı. Sahadaki mücaeleye baktığınız zaman kimse buna inanmıyor. O kadar büyük özveri ve iyi niyet var ki keşke herkes bunun farkına varsa. Sezon başladığında kim kalacak kim gidecek görecek"
.