61SAAT SPOR SERVİSİ

Bordo mavililerin başkanı Ahmet Ağaoğlu, Anadolu Ajansı’nda katıldığı canlı yayında Trabzon’un İstanbul’a göre 2 adım geride olduğunu anlatarak futbolcular üzerinde etkisinden bahsetti.

Ağaoğlu şu ifadelere yer verdi;

‘’İstanbul’un 3 büyük takımının yapısı farklı. Onların izlediği yol farklı. İstanbul, farklı bir şehir. Hem performansı hem de kariyeri olan futbolcu, yabancı futbolcudan bahsediyorum. Bu futbolcuya yöneldiğinizde, İstanbul takımları da yönelmişse her zaman sizin önünüzdedir. Bunun içerisine futbolcunun sosyal yaşantısı, ulaşımı koyabilirsiniz. İstanbul’da sürekli olarak vitrinde. Vitrinde kalarak marka değerini yüksekte tutar. Bu her sporda geçerli.. Sporda gündemde değilse, iki tur atar magazin sayfasında gündemdedir. Marka değerini belirli yerde tutuyor. Bunu anlamamız lazım. Çekme çekme diyorlar ya o.. Trabzon’da geldi Meydan’da iki tur attı. Aynı kalibrede ki iki futbolcudan bahsedelim. Nerede gündem olacak bu oyuncu.. Bütün bunları değerlendirdiğimiz zaman iki adım geridesiniz. 

O zaman farklı strateji oluşturmak zorundasınız. İstanbul kulüpleri hazırı alabilir, siz eğer belirli mevkiilere dışardan tranfser ihtiyacı duyuyorsanız hazırı değil, en ucuzunu gelişmekte olan sporcuyu alıp getirmek zorundasınız. Tabi eleştiriler geliyor. Ucuz mal alacak kadar zengin değiliz. Değiliz tabi.. 

Özkan Sümer gitti 4 tane futbolcu aldı. 1 milyon 200 bin Euro.. 

Eduardo, 50 bin dolardı.. Ondan bir şey alamadık. Aslında Da Silva ve Jaro daha iyi futbolculardı. Onlardan yeteri kadar verim aldı Trabzonspor.. Marco Aurello’nun kim olduğunu anlatmıyım. Bunu yapmak zor mu? İllada gidip 10 milyon 5 milyon Euro veya dolar vererek, ha şurada şu var. Onun futbolcu olduğunu herkes biliyor. Biraz çalışmak lazım''

Açıklamaların tamamını buradan okuaybilirsiniz >>> AHMET AĞAOĞLU'NDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR