61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’un zor şartlarda bir Olağanüstü Genel Kurul yaptığına dikkat çeken Hacısalihoğlu, “Zaten Olağanüstü Kongre olduğuna göre normal kongre sürecinin dışında bir durum oluştu ki kongre yapıyor. Trabzonspor severlerinin, kongre üyelerinin daha çok ilgi göstermesini beklerdik. Ama saat daha erken. Bugün Pazar ve yalnızca, oy kullanılacak bir de başkanların konuşması var. O nedenle tahmin ediyorum bir çok kongre üyesi sadece oy kullanmaya gelecek. Konuşmalar dün yapıldığı için “insanlar tercihini Trabzonspor ile ilgili düşüncelerini sandığa yansıtır” diye düşünüyorum. Saat 17:00’a oy kullanılabilir. Tabi o saatte yığılma olabilir, herkes aynı şeyi düşünüp geç kalabilir. O nedenle kongrede oy kullanma hakkı olan delegelerin bir an önce oy kullanmalarını ve başkanların konuşmalarını dinlemelerini rica ediyoruz” dedi. 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İLE RANDEVU

Ağaoğlu yönetiminden bazı isimlerin, dün Muharrem Usta yönetiminin ibra edildiği sırada salondan çıkması  sorulduğunda ise Hacısalihoğlu, “Daha önceden Büyükşehir Belediye Başkanından alınmış randevu vardı. Büyükşehir Belediye Başkanını bekletmemek için oraya gidecektim. Ben zaten dışardaydım. Onlar bilmedikleri için belki olabilir. 

İnsanların evet demek gibi hayır demek gibi hakkı olduğu yerde, düzenlemeye katılmama hakkı var.

Trabzonsporlular geçmişten beri yapılan ve mutlaka değişmesi gereken hadise var. Şirketler kurulduktan sonra bütün harcamalar şirketler üzerinden yapılır. Oysa kongrelerde dernek ibra edilir veya edilmez. Burada bir yanlış daha var. Kongreden önce orada bilançolar dağıtılır. 5 dakika içinde, kongre üyeleri o kitapçığı alıp okuyacak ve ona göre karar verecek bunun değişmesi lazım” dedi. 

EN BÜYÜK SORUNLAR NELER?

Trabzonspor’da en büyük sorunun ne olduğu yönündeki soruya ise Hacısalihoğlu, “En büyük sorun mali konular, ekonomik konular. Onlarla ilgili bana göre beş 10 kalem yapılacak olanlar var. Nakit para bulunması, borcun ertelenmesi, borcun yapılandırılması,.... 

Sadece yönetimin değil. Borç yapılandırması düşünüyorsun. Kime borç.. Bankalar. Bankalarla görüşmeden neye göre yapılandıracağız. Muhatabın kabul ediyor mu etmiyor mu? Trabzonspor’un hakikaten 15 gün envanter çıkarıp problemleri tespit edip, yapılacakları planlaması lazım. Komisyonlar kurulup yönetim için kamuoyuyla bunu paylaşması lazım...” ifadelerini kullandı.