61SAAT HABER SERVİSİ - Ağaoğlu, “Kupa maçlarında elemeli maçlarda 1. lig 2. lig takımı farketmiyor. Geçen sene Ümraniye’ye elendiğimizi unutmayalım. Neresinden bakarsak bakalım ciddi maçtı. Kupada oynadığımız rakiplere aynı saygıyı göstererek, aynı ciddiyetle mücadele  etme zorunluluğu var. O açıdan önemli maçtı. İlk yarıda son derece durgun futbol. Artık aşağıda soyunma odasında ne oldu bilmiyorum. İkinci yarıda 15 dakika içinde gelen 3 gol maçın gidaşatını belirledi. Turu atladık. Önemli olan sonunu getirmek. Yani kupada final oynamak. Her zaman Trabzonspor’un hedefi Ziraat Türkiye Kupasında bu.. “ dedi. 

Denizli maçının verdiği moral bozukluğuna dikkat çeken Ağaoğlu, “Ama Denizli maçının vermiş olduğu moral bozukluğu, biraz psikolojik tahribat var. Yok değil. Camiada da var, hepimizde de var. Bunu nasıl isimlendiririz nasıl değerlendiririz orasını bilemiyorum. Buna yol kazası da denilebilir, önüne gelen fırsatı 3 puan aldığımız takdirde diğer takımlarla arada ki mesafeyi ciddi oranda arttıracaktık, moralli olarak Konya’ya gidecektik.. Şimdi tekrar aynı çabayı gösterip aynı gayreti gösterip bıraktığımız yerden devam etmek zorundayız. O 3 puanı almak için çok daha fazla gayret gösterip çok daha efor sarf edip performans ortaya koymamız gerek. Bu olmayacak şey değil. Burada yanlış olan şey şu: Zirvenin içindeyken yarıştan kopmuş olmak intiba uyandırmak, öyle bir umutsuzluğun için düşmek ki o bu coğrafyada olmaması gereken bir şey.” diye konuştu.. 


Bu sırada muhabirin araya girerek, Ünal Karaman ile ilgili Denizli maçının ardından “yollar ayrılacak dış gbi intiba algı oluştu” şeklinde ki sözlerine, “1,5 sene oldu demekki hala öğretemedik insanlara. 1 maç kaybetmekle veya kazanmakla her şeyin kazanılmadığını, 1 maç kaybetmekle en azından bu yönetim anlayışıyla sonuçlardan doğan sıkıntılardan dolayı hocanın bırakın tartışılmasını konuşulmasının bile gündem olmadığı yönetim şeklini hala insanlara anlatamamışız. Bu benim hatam..” diyerek yanıt verdi.