61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Genel Kurulu’nda aidat ücretleri ile ilgili teklifler geldi. Trabzonspor Divan Başkanu Ali Sürmen ve İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka aidat ücretleri hakkında tekliflerini sundu.

ALİ SÜRMEN, ‘GİRİŞ AİDATLARI BİRAZ DAHA FAZLA VERSİN’

Divan Başkanlar Kurulu Başkanı Ali Sürmen, "Denetleme Kurulu, 26 bin 446 olarak açıklandı. Hatırlayın yönetim kurulu mali genel kurul deniyor ama Genel kuruldur bu... Biz diyorduk borç bu kadarsa Trabzonspor camiası genel kurula gelir yönetim kurulundan öğrenir. O nedenle bu salonun küçük olacağını düşündük. 26 bin 446.. Hadi diyelim henüz oy kullanma hakkı olmayanları çıkaralım 24 bin olsun. Kaç kişi Genel Kurul için imza attı. Demek ki sizler duyarlısınız. Bu konuda duyarlılık gösterdiniz geldiniz, o zaman biz bu üyeleri niye yapıyoruz. Bunu sorgulamak zorundayız. Biz bu üyeleri, seçimden seçime gelsin oy kullansın diye mi yapıyoruz? Ya da birileri aidatlarını yatırsın gelsin. Bugünlerde çok kullanılıyor ya aklını kiraya vermek. bu aklını kiraya vermektir. Duyarlı Genel Kurul burada. Biz 2009'da tüzüğü geçirmek istediğimizde bu aidat yüzünden tüzüğü geri çekmek zorunda kaldık. Yönetim kurulu şimdi bir tüzük tadilatı hazırlığı yapıyor. Orada rakamlarla ilgili bazı düşünceleri var bizlerle paylaştılar. bizim daha önce hazırladığımız taslakta bazı düşüncelerimiz vardı. Trabzonspor üyesi olmak herkesin hakkıdır ama duyarlıysa hakkıdır. Duyarlıysa Trabzonspor'a ayda 10 TL verme gibi tereddütü olur mu?Gelin yönetim kurulu önerge versin, giriş aidatında girenler biraz daha fazla meblağ versin. Girerken katkı sağlasın. Olmaz mı? Bir siyasi partiye gidenler, her hangi bir derneğe girenler orada dernek için ne yapacağım diye şaşırıyor. Tüzük tadilatında farklı uygulamalar getirilebilir. Ama gelin bundan sonra Trabzonsporluluk gururunu kartını tayıp her tarafta bunu ben Trabzonsporluyum diye övünecek üyeler girişte fazla para versinler. Biz bu nedenle yönetimin şimdi  yönetimin bir önerisi olursa Genel kuruldan ricam desteklenmesidir.." dedi. 

HASAN SAKA, ‘AİDAT ÜCRETİ 61 LİRA OLSUN’

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Saka, "Yıllık aidatlarla ilgili geçen dönem arttırılması için talep olmuştu arttırılmamıştı. Ekonomik duruma bakıldığında herkes haklı. Ben 1 lira arttırılarak 61 lira olmasını talep ediyorum.Trabzonspor'unn 4 kıtada müşterisi var. Taraftar demiyorum mütşeri var. Profesyoneller olmadığı müddetçe biz bunu başaramayız. Sistem anayasasını kurumsallığı muhakkak oturtmamız lazım" dedi.

AİDAT ÜCRETİ OY ÇOKULUĞU İLE ZAMLANDI

Genel Kurul'da okunan önerge kabul edilerek Trabzonspor'a üye olmak isteyen taraftarların girişte 1200 TL ödeyecek, 60 TL olan aidat ücretnin ise 150 TL'ye çıkacak.