61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Mücadelenin hemen ardından kanunsuz bir şekilde yayıncı kuruluşun yayınına çıkan ve Trabzonspor’un personeli için “Onu otobüsten alır özür diletirim” açıklamalarında bulunmuştu. 

Bu açıklamalara cevap veren Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu “Trabzonspor'un otobüsünden adam aldıracak kişi anasının karnından doğmadı. Biz bir süre otobüsü beklettik. Sporun ruhuna olması gereken şeyler artık o devir bitti.” İfadelerini kullanmıştı.

Volkan Demirel’in açıklamalarının tehdit suçu oluşturduğunu ifade eden Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen “Volkan’ın maç sonunda sarf ettiği cümleler tehdit suçunu oluşturur. O konuda gerekli duyarlılığı sayın başkanımız yaptı. Başkana açıklamalarından dolayı teşekkür ederim. Suç duyurusunda bulunmak yönetim kurulunun alacağı karara göre şekillenebilir. Önemli olan bu tür olaylarda sıcak sıcağına kurulacak doğru cümlelerdir. Yanlış cümle kurmakta yanlış olur başkan doğru cümleler kurdu. O cümleleri kuran başkanın gereken süreci sözlerini ve süreci takip edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.