61SAAT SPOR SERVİSİ

Bordo mavililerde bugün düzenlenen divan genel kurulu toplantısında söz alan divan başkanı Ali Sürmen, alt yapının önemine değinerek Şenol Güneş’ten ders alınması gerektiğini vurguladı.

Sürmen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

ŞENOL GÜNEŞ'TEN DERS ALINMALI

“Bu genel kurul nedeniyle katılamadığı için yada hastalığı nedeniyle mazeret bildirenlere teşekkür ediyoruz, hasta olanlara acil şifa diliyoruz. Yine hepimizin günlerdir hassasiyet duyduğu ve bu vatan toprağı için şehit olan askerlerimizi yine minnetle anıyoruz. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. 2020 Avrupa Futbol şampiyonasının her grubunda mücadele eden Türk Milli Takımı’nın bu genç fidanları bize çok güzel şeyler yaşatıyorlar. Başında olan değerli hocamız Şenol Güneş’in bunu yaşamış ve yaşatmış olmasından kaynaklıdır. Türk milli takımını mükemmel yerlere giriyor. Bundan bütün futbol camiasının ders alıp gençlere güvenmesi gerekir. Trabzonspor’da güvendiğimiz gençlerin bizi mahcup etmediği gibi. Gençlere güven ve Trabzon camiasındaki futbola bağlılık amatörden gelmektedir. Biz amatöre katkı sağlayacak çalışmalar yapmazsak gençlerin gelmeleri hayal olur. Eski semt sahalarımız artık yok. Elimizde neredeyse bir şey kalmadı. Asıl hepimizin arzu ettiği Avni Aker ve Yavuz Selim’in yerinde yapılan alandaki sahanın amatör futbola hizmet edecek şekilde düzenlenmesidir. Kurumların ASKF’nin taleplerini ciddiye almasını bekliyoruz ve Trabzonspor camiası olarak bu bizim beklentimizdir”

Trabzonspor'da büyük başarı: Borç 840 milyon liraya düştü

TARAFTARI GETİRMEYECEKSİN
“Sezon başında bir algı oldu Trabzonspor yönetimine karşı. Sakatlıklar ve sorunlar giderildikten sonra futbol takımımız yine bizim arzu ettiğimiz düzeyde yoluna devam etmektedir. Burada biraz sabırlı olmak gerekir. Yönetimin de ben her şeyi doğru yapıyorum diye bir pozisyona girmemesi lazım. Bunun için de istişare gerekir. Bizim taraftar gruplarımız aynen Trabzonspor gibi büyük olması lazım. Sen Anadolu beyinin taraftarıysan sana gittiğin statlarda küfür de edilse susacaksın taraftarlık görevini yerine getireceksin. Bu konuda yönetimin sana tavsiyelerine uyacaksın. Trabzonspor ceza ödüyorsa o zaman yönetim bu taraftarı bırakacak deplasmana getiremeyecek. Yok öyle bir şey. Büyük kulübün yöneticisi de taraftarı da büyük olur” 

KARABORSADA SATILMAMALI
“Kombineler alındı. Alanlar elbette kendi çevresine veriyorlar. Ama şunu kontrol etmek zorundalar. Bu biletler karaborsada satılmamalı. Eğer böyleyse tehlikeli iş var. Herkesin hassasiyet göstermesini bekliyorum” 

BU YIL TRABZONSPOR’A KAÇ KİŞİ ÜYE OLDU?
“Bu yıl yönetimin üye yapma hakkı 355 kişi. Rakam ilginç. Bu iptal edilen üyeler vardı. Onlar silinmiş ama müracaat edenler kotasız normal müracatla yapılıyordu. Bunlardan 101 kişi yeniden müracaat etmiş üye olmak için. 5 genç üyelikten asıl üyeliğe geçmiş toplam yeni üye olarak müracaat eden sayımız 85 kişi. 355 kişi hak varken 85 kişi müracaat etmiş. Bu iyi mi kötü mü? Kimsenin iradesini kısıtlamıyoruz ama birileri liste halinde üye yapması bu şekilde engellenmiş oluyor”