Rezerv ligin iptal olmasıyla birlikte elindeki oyuncuları kiralama kararı alan Bordo Mavililer kardeş kulüp Hekimoğlu Trabzon'a oyuncularını önerdi.

Asbaşkan Alp, Celil Hekimoğlu'nu arayarak "oyuncularda öncelik sizin" ifadelerini kullandı. Yaşanan bu gelişme üzererine Hekimoğlu Trabzon FK'da Trabzonspor'a bir teşekkür mesajı yayınladı. 

Hekimoğlu Trabzon FK’dan yapılan açıklamada “Kardeş kulübümüz ve ağabeyimiz Trabzonspor’un yeni sezonda A takımda düşünmediği oyuncuları hiçbir ücret talep etmeden bize önermesi bizleri oldukça mutlu etmişti. Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, Başkanımız Celil Hekimoğlu ile yaptığı görüşmede “A takımda düşünmediğimiz tüm oyuncularda öncelik sizin. İstediğiniz oyuncuyu takımsınız kadrosuna katabilirsiniz, hiçbir şekilde maddi beklentimiz yoktur” demiştir. Trabzonspor Kulübü’ne gösterdiği ağabeylik davranışından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

HEKİMOĞLU 2 OYUNCUYU İSTEDİ AMA

Hekimoğlu Trabzon FK, Trabzonspor'dan hücum oyuncusu Rahmi Anıl Başaran ve Faruk Can Genç'i istiyordu. Ancak 2 oyuncu da Trabzonspor A Takımında kaldığı için bu transferler rafa kalktı. Başkan Hekimoğlu kendilerine önerilen oyuncular üzerinde değerlendirme yapacak.