61SAAT SPOR SERVİSİ

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada Trabzonspor 2-1'lik skorla kazandı. Fenerbahçe henüz ilk dakikada Max Kruse'nin golüyle öne geçerken 15. dakikada Alexander Sörloth bu gole yanıt verdi. Bordo mavililerde Filip Novak 32. dakikada takımını öne geçirdi. Sörloth ligdeki gol sayısını 16'ya çıkardı.


Maçın ardından konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, “Çok şükür, inandık, takım inandı, seyirci inandı herkes inandı. İyi sonuç. Önümüzdeki hafta Gençlerbirliği.. Bugün itibariyle keyfine çıkartıp, yarın Gençlerbirliği maçını düşünmek lazım. 
Eleştirmek işin en kolayı. Herkes her şeyi eleştirebilir. İcra makamı biziz. Transferleri son güne bırakmadık. Son gün gerçekleşti. Son güne bırakmadık. Bizde deli değiliz. Bu kadar adam böyle bir zevkimiz yok. Transferi son güne bırakalım, bizde strese girelim değil. Eleştirmek isteyen her şeyi eleştirir. Önemli olan sahada ne yaptığı.. İnşallah 2 tane daha yeni transferler gelince, herkes katkı vermeye devam edince daha güzel şeyler olacak” dedi. 

Alp taraftarlarla ilgili olarak ise, “Taraftar şahane.. Ama artık bundan sonra Fener maçı geldik, Sivas maçı gelmedik, öbür maç köydeydik.. Bundan sonra her maça geleceğiz. Seyirci de gelecek, bizde geleceğiz.. Alt yapıda U17 ve U19 takımının kazanmasıyla ilgili bizde stresli galibiyet var. Hepsi çok güzel. Yarın da Bal takımı kazanır. Haftayı keyifli kapatırız” diye konuştu.