61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel - Daha önce yaptığı açıklamalarda gelecek sezonunun kadrosunu şimdiden kuracağını açıklayan Abdullah Avcı’nın transfer listesindeki isimler netleşiyor. 

Bordo Mavili takımda geleceği henüz netlik kazanmayan sol bek oyuncusu Marlon’un bulunduğu mevkiye arayışlar da başladı. 2 Milyon Euro opsiyonu bulunan Marlon hakkında henüz karar verilmemesi devam edilmeyeceği şeklinde yorumlanıyor. 

LİSTENİN BAŞINDA UMUT VAR

Uzun yıllar bölgeyi bir isme emanet etmek isteyen Abdullah Avcı bölge için listesinin ilk sırasına milli takımın sol bek oyuncusu Umut Meraş’ı yazdı. 

Devre arasında da oyuncuya görüşme yapan ancak sonuç alamayan Bordo Mavili ekip sezon sonunda bir kez daha girişim yapacak. Fransız 2. Lig ekibi Le Havre ile 1 yıllık sözleşmesi kalan oyuncu için gelecek bonservis bedeline göre hareket edecek olan Trabzonspor’un 1 - 1,5 milyon Euro seviyelerinde teklif yapacağı konuşulmaya başlandı. 

Umut bu sezon çıktığı 25 maçta 1 gol 1 asistle oynadı. 

OLMAZSA EMRE

Trabzonspor’un listesinde bulunan bir diğer isim ise Galatasaray’ın sol bek oyuncusu Emre Taşdemir olarak öne çıkıyor. 

25 yaşındaki sol bek Galatasaray’da forma şansı bulmakta güçlük çekerken yeni sezonda kendisiyle devama edilmeyeceği konuşuluyor. Bordo Mavili kulüp Umut Meraş’tan istediğini alamazsa Emre Taşdemir’e yönelecek. 

Emre bu sezon Galatasaray’da 12 maçta forma giyerken 2 kez asist yapma başarısı gösterdi.