61Saat Politik Güğüm köşesinde yer alan habere göre; Dün Türkiye Spor Yazarları Derneğinin Trabzon şubesinin genel kurulu oluştu.. Genç kuşak gazeteci arkadaşlar yönetime seçildi.. Başkan Selçuk Kılıç, yönetimini geniş yelpazeli bir şekilde oluşturdu. Yani yönetim emekçi gazeteciler ile tabana yayıldı.. Yönetimde şu isimler var; 

SELÇUK KILIÇ, GÜRKAN ATA, GÖKMEN ŞAHİN, NURGÜL GÜNAYDIN, YUNUS EMRE SEL, YAHYA KARABİNA, ÖZER ÇALIK, TUNCAY LAKOT VE HASAN TÜNCEL....

Arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

TSYD genel kurul sonrası, TFF’nin Trabzonlu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, gazetecilerin misafiri oldu..TSYD Trabzon şubesinin bütün donanımı Hacıkerimoğlu’ın sponsorluğunda yapıldı. Kendi istemese de TSYD yönetimi Hacıkerimoğlu’na teşekkür ettiği metni, çerçeveletip duvara asmıştı.

Hacıkerimoğlu ile gazetecilerin sohbeti, sohbette kalması şartı ile derin mevzulara giderek uzadı getti. Hacıkerimoğlu’nun önce Trabzon sonra Trabzonspor sevdası hakikatten çok dikkat çekiçi..

Kendini Trabzon’a ve Trabzonspor’a adamış durumda.. Kerimoğlu, sohbet esnasında bir bilgi de verdi.. Yönetime, Trabzonspor Vakfının kurulması için öneri getirmiş.. Vakfı biz Trabzonlular kurarız demiş.. Bu konuda da Hacıkerimoğlu kararlı.. Yakında böyle bir vakıf kurulabilir..

Tabi bu arada Mustafa Kerimoğlu’nun Trabzonspor’daki iç çekişme kavga kıskançlık yönetimlerde bölünmüşlükle ilgili şaşkınlığı her halinden belli oldu..”Beraber yönetim oluşuyor. Sonra kavga ve kırgınlık oluyor.. Neden ki” deyince yayın danışmanımız Ali Savaş şöyle bir tespit yaptı…”Çünkü, artık Trabzonspor’da adamına göre Trabzonsporluluk var..”

TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

POLİTİK GÜĞÜM 11-06-2021