61SAAT SPOR SERVİSİ

Başkan Abiş Hopikoğlu’nun iş adamlarına takım için destek açıklamalarının ardından bordo mavili ekipte yaşanan maddi sıkıntı resmen ortaya çıktı.

Bunun üzerime yeterli desteği alamayan ve basketbol birinci liginde mücadele eden Trabzonspor’da yöneticiler ayrılma aşamasında geldi.

Maaşların ödenemediği külüpte yönetinim kurulu üyesi Selim Emre Ar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla basketbol takımında çıkan kriz gün yüzüne çıktı.

Camiadan yeterli desteği alamadıklarını anlatan Ar şu ifadelere yer verdi;

‘’Affınıza sığınarak biraz twitterı rehin alacağım. Malum maç sonrası hala yaşanan olayları, sonrasında kulübün ve şahısların organize bir biçimde hedef gösterilerek düşürülmeye çalışıldığı durumu kabul edemiyorum.Önemli bir yol ayrımının arifesindeyiz. Başkanımızın önderliğinde büyük bir emek sarf ederek yeni sezon öncesi kolları sıvadık ve bugüne kadar 7 milyon TL’lik ödeme yaptık. Bunun büyük bir çoğunluğu başta başkanımız olmak üzere yönetici katkıları ile oluşturuldu. Fakat sezon başından beri camianın ileri gelenlerinden alamadığımız desteklerle sahipsiz bırakılan TSnin basketbol takımına verilen cezalar ve camianın sessizliği şahsımı olumsuz düşüncelere sevk etmiştir.Yönetim kurulunun çabaları ile ancak buraya gelebildiğimizi düşünüyorum. Bu yönde çalışırken camiaya da zarar verir duruma düşmemek adına yönetim kurulu olarak Pazartesi günü olağanüstü bir toplantı yapacağız ve yönümüzü belirleyeceğiz. Umut ediyorum ki TS’nin daha güçlü olabilmesi için camiamızı en büyük kuvvet olarak yanımızda göreceğiz’’

Trabzonspor Basketbol takımının geleceği Pazartesi günü yapılacak olan toplantının ardından belli olacak.