Hemen toparlan
Trabzonspor'un sezon başında ortaya koyduğu başarılı performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Cavanda'nın son iki maçtaki görüntüsü kafalarda soru işaretine neden oldu. Belçikalı oyuncu ile görüşen Şota'nın "Bir an önce toparlanmalısın. Sana kadroda ihtiyacım var" dediği dile getirildi.

Mbia'dan mesaj
YILDIZ futbolcu, kötü bir süreçten geçtiklerini, kenetlenerek bunun üstesinden geleceklerini ifade etti. 3 maçtır puan alamamalarının kendilerinde de büyük hayal kırıklığına neden olduğunu vurgulayan Stephane Mbia, "İyi giden işler bir anda tersine döndü. Birbirine destek olursak bu zorlu süreci atlatırız" dedi.

Şota biletini kesti
Bordomavili ekipte forma şansı bulamayan Bourceanu'nun, gönderilmesine karar verildi. Şota'nın yönetime bu doğrultuda sunduğu raporun kabul edilmesinin ardından Romanyalı ön liberonun, eski takımı Steaua Bükreş'e gönderileceği öğrenildi.

Tüm sorunları aşacağız
SEZONUN formda isimlerinden biri olan ve sonradan girdiği Konyaspor maçında da müthiş frikiği direkten dönen Yusuf Erdoğan, "Büyük camiayız, güçlü bir takımız. Tekrar zirveyi alacağız" iddiasında bulundu. Yusuf, "Son haftalarda yaşananlar ortada ama bu sorunları da çözeceğiz" dedi.