61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor''da Burak Yılmaz ile ilgili bugün dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Ulusal internet siteleri, Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın sözleşmesniin feshedildiğini iddia etti. Ancak Trabzonpor yönetim kurulu üyeleri bu iddiayı doğrulamadı. Burak ile görüşmelerin sürdüğü bildirildi.  Önümüzdeki saatlerde resmi siteden açıklama yapılacağı kaydedildi. 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "İki gündür, Burak Yılmaz ile konuyu görüşüyoruz, bu işin bir an önce karar verilmesini istedik. Ortaya çeşitli alternatifler koyuldu, sonuçta en üst limitten para cezası verilmesine karar verdik ve 500 bin TL para cezası verdik. Şimdilik "kadro dışı" kararımız yok. Burak Yılmaz'dan da özür dilemesini istedik" açıklamasını yaptı.
Trabzonspor'un 500 bin TL'lik para cezasına Burak Yılmaz'ın nasıl bir tepki vereceği merakla bekleniyor.

BUGÜN ANTRENMANA ÇIKMAMIŞTI
Burak Yılmaz ile ilgili bugün ortaya atılan iddiada oyuncunun Alacaklarına karşıllık sözleşmesinin feshedildiği ileri sürülmüştü. Ancak Trabzonspor'da şuanda hiç bir kaynak bu iddiayı doğrulamazken oyuncuyla görüşmelerin sürdüğü bildiriliyor. Hatırlanacağı üzere Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanan maçta oyundan alınınca Burak Yılmaz bu duruma tepki göstermiş ve el kol hareketleriyle sahadan ayrılmıştı. Dün idmana çıkan oyuncu bugün sabah ise sakatlığı gerekçesiyle antrenmana katılmamıştı. 

Ahmet Ağaoğlu açıkladı: Burak ile sözleşme fesih gündeme geldi mi?