61 SAAT SPOR SERVİSİ

Sahada beklediği sonuçları alamamasına rağmen Galatasaray’a karşı aldığı galibiyet sonucu biraz moral bulan Trabzonspor’da, Galatsaray maçı primleri futbolculara 50’şer Bin TL olarak dağıtılırken klüp içinde çalışanlarda bu primden nasibini aldi.

2 aydan fazla maaş alamayan klüp personelleriden bazılarına  25, bazılarına 15, bazılarına 5 bin TL olmak üzere binlerce lira prim dağıtıldığı öğrenildi.

İşte personele dağıtılan bu prim kulüp içinde büyük kaosa neden oldu.

Kulübün bir çok biriminde benzer görevleri yapan insanlar arasında ayrım yapıldığı, kulüpte ve Galatasaray maçında görev almamasına rağmen bazı isimlere futbolcuların aldığı primin yarısı kadar prim verildiği iddia edildi. Kulübün gerek idari birimlerinde gerek sahada görev alan emekçilerine hiç prim ödenmemesi büyük huzursuzluğa neden oldu.

Aylardır maaş alamayan çok sayıda personel prim adaletsizliği nedeniyle adeta isyan ederek adalet istedi. Kulübün güvenliğinden, idari yapısına kadar bir çok birimde bu rahatsızlık baş gösterdi.

İddiaya göre primlerin yönetim tarafından belirlenerek Başkan Muharrem Usta’nın onayıyla dağıtıldığı, kulüp içerisinde görev yapan bir çok personelin ise Trabzonspor ile ilişiğinin kesilmesi düşünüldüğü iddia edildi.