Geçtiğimiz haftalarda ilk olarak 61saat’ten duyduğunuz Trabzonspor’da 29 milyonluk ödeme sıkıntısı gün geçtikçe daha çok gündeme gelmeye başladı.

Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu yönetimini kriz üstüne kriz yaşıyor. Bir tarafta gelecek yılın kadrosunu kurmak için için mücadele veren yönetim diğer tarafta Muharrem Usta döneminde anlaşmadan gönderilen oyunculara yapılacak ödemelere çözüm arıyor.

30 MİLYON ÖDEME VAR

Ağaoğlu yönetimi, Muharrem Usta döneminde idari olarak yapılan hataların ağır bedelini ödüyor. Başta Ersun Yanal Yanal olmak üzere Aykut Demir, Özer Hurmacı yetmedi Mehmet Ekici ve Erkan Zengin’e toplamda 30 milyon TL ödeme zorunluluğu var.

TRANSFER CEZASI GELİR Mİ?

Trabzonspor Kulübünü bekleyen büyük bir tehlike var. Ödemeleri yapamaması durumunda transferi ve lisans alma hakkını kaybedebilir  Benzer sorunlar nedeniyle geçmiş dönemlerde birçok kulüp ceza almış transfer yapamamıştı.

Yaşanann sorunlarla ilgili Finanstan sorumlu yönetici Ertuğrul Doğan  "Bu konuda lisansa engel bir sorun yaşamayacağız. Ciddi ödemeler söz konusu ama projelerimiz ile üstesinden geleceğiz. İlk etapta Yanal, Aykut, Özer, Ekici ve Zengin ile olan sorunları çözeceğiz. Sonra diğer konulara eğileceğiz" dedi. 

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu da Yanal, Demir ve Özer ile görüştükleri belirterek, "Üçünden de olumlu cevap alamadık. Görüşmeler sürüyor" dedi. 

61SAAT.COM 13 GÜN ÖNCE DUYURMUŞTU