61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzonspor Divan Genel Kurulu yoğun bir katılım ile toplandı.

Toplantıda konuşan Divan Başkanı Ali Sürmen dikkat çeken ifadeler kullandı.

Sürmen "Biz Divan Başkanlık Kurulu olarak yaptığımız toplantıda yönetimin seçimli genel kurula gitmesini tavsiye ettik. Takdir yönetimin. Niye gitmiyorsunuz diye de hesap sormayız. Ama yarın sıkıntı olduğu zaman, o arkadaşlarımız şunu diyemez. “Bize kimse bir şey demedi” diyemez. Diyoruz işte, şimdi bakın burada bir heyecan var. Buna lütfen dikkat edelim. 
bugün bir kriz var mı yok mu? Bana ulaşanlar, benim gittiğim ortamlarda söyleyenler ve bugün ki Genel Kurula ilgi bir sıkıntının olduğunun işaretleridir. Ondan daha kötü işaretler var. Mali durumu, iyi bir yerde mi yoksa.. Bunca harcamaya rağmen buna normal deniyorsa… 
Bize söylenmedi deme hakkınız şuanda ki yöneticiler için yoktur. 

YÖNETİME UYARI.. KIL PAYI AYAKTA… 
Yönetimi divan olarak sizlerin huzurunda uyarma durumum var. Yönetim kurulu 14 kişidir. Bir de başkanımız var. Medeni kanun, 84. Maddesine göre yönetimin yarısından bir fazlası, şimdi bazıları diyor ki ya bu 9'dur, bazıları 7’dir, bazıları 8’dir.. 14’ün yarısı 7, bir fazlası 8..  Buna başkan dahil mi değil mi? Şuanda yönetim kıl payı ayakta durabiliyorsa, bunun krizi yönetmede bırakın sayısalı niteliksel olarak moral motivasyon olarak yeterliliği var mı? Bu sayılara dikkat edin. 

SAYI DÜŞERSE 52 B MADDESİNİ KULLANACAĞIMIZDAN HABERİNİZ OLSUN
Bu sayılara dikkat etmezseniz, Allah korusun bu kulüp geçmişte yaşandığı gibi mahkeme kapılarına düşer. Biz 3 kişi ile de yönetiriz, 3 kişi diye sayı mı var ya? Yönetim görevini yapmaz, sayısal rakam aşağı düşer, denetleme kurulundan bize böyle bir rapor gelirse, Divan Başkanlık Kurulu olarak 52 B maddesini kullanacağımızdan yönetimin haberi olsun.. Yönetimin Camiayla inatlaşmasının hiçbir yararı yok…

52B MADDESİ NE DİYOR

Genel kurul toplantıları ve seçimlerin kulübün onuruna yakışır şekilde gerçekleşmesi için gerekli önlemleri alır, uygulanmak üzere ilgili kurulları toplantıya çağırır.