Süper Lig'de son maçta sahasında Osmanlıspor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, sahaya çıkacak kadroyu sayısal olarak tamamlamak için çaba gösteriyor. Sezona 32 futbolcuyla başlayan bordo- mavililer, bugün ise 11 çıkartmakta sıkıntı yaşıyor.

Şota Arveladze'nin ayrılmasından sonra göreve gelen Sadi Tekelioğlu'nun alt yapıdan yaptığı takviyelerle kupa maçlarını oynayan Trabzonspor, sezonun 2. yarısında görevi devralan Mandıralı döneminde tam bir kadro erozyonuna uğradı.
Devre arasında başta N'Doye ve Mbia olmak üzere 7 futbolcuyla yollarını ayıran Trabzonspor'da evdeki hesap çarşıya uymayınca sıkıntılar başgösterdi.

SAĞLAM FUTBOLCU KALMADI
Kart cezalısı Douglas, Özer, Salih, Aykut ve Cavanda ile sakat Cardozo, Mehmet Ekici, Aytaç ve Güray'dan mahrum kalan teknik direktör Hami Mandıralı, daha önce kadro dışı bırakılan Musa ile kulüp bulması beklenen Fatih Atik'e forma verdi. Mandıralı ayrıca sakatlıktan yeni çıkan Bosingwa ile Okay'a da forma vermek zorunda kalırken, sezon başındaki kadrodan elde sadece Onur, Mustafa, Okay ve Erkan kaldı.