İkinci etap kampının gelecek kararlarıyla ilgili belirleyici olacağını açıklayan teknik direktör Ersun Yanal, oyuncuların performanslarına göre kadroda eleme yapacak. Yeni sezonda 24 kişilik kadro ile mücadele etmeyi planlayan Bordo- Mavililer’de bazı oyuncular ile yollar ayrılacak. Takıma yeni isimlerin de katılacağı göz önünde bulundurulursa, bazı genç isimlerin yeniden altyapıya gönderilmeleri gündemde.
Fırtına’ya durmak yok

Györ kasabasında çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’a izin yok. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde günde çift idman yapan Bordo-Mavililer, gündüz taktik ağırlıklı bir idman yaparken, akşam  ise kondisyon çalışması gerçekleştirildi. Oyuncularını sık sık uyaran Yanal, genç isimlerle özel olarak ilgilendi. Bordo-Mavili futbolcular yoğun tempo nedeniyle Macaristan’da bir hayli yoruluyor.

‘Forma için sabırsızım’

Fırtına’nın 17 yaşındaki oyuncusu Abdülkadir Ömür, yıllarca Trabzonspor’da forma giymek istediğini dile getirdi. Başarılı futbolcu, “Önümde uzun bir yol var. Ben de bu yüzden çok çalışıyorum. Taraftarın karşısında bu formayı giymek için sabırsızım. Bana güvenenleri yanıltmak istemiyorum. Hocamız da bize bir şans verdi, bunu değerlendirmeye çalışıyorum” diye konuştu.

İkinci maç bugün

Macaristan kampındaki ilk hazırlık maçında Avusturya’nın 4.Lig takımı Gerasdorf’u 6-1 yenen Trabzonspor, bugün ikinci karşılaşmasına çıkacak. Bordo-Mavililer, Eto Park Stadı’nda Macaristan 3.Lig ekiplerinden Györi ETO ile kozlarını paylaşacak. Bu mücadele TSİ 21.00’de başlayacak. Teknik direktör Ersun Yanal, kadrodaki tüm oyuncuları bu hazırlık maçında görmek istiyor.