61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da alınan 6-1'lik Akhisarspor mağlubiyetinin ardından Ersun Yanal ile yollar ayrıldı.

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan toplantıda yönetim ayrılma kararını  kararını Ersun Yanal'a iletti.

Trabzonspor yönetiminin Ersun Yanal'a tazminat ödenmeyeceği geçmiş alacakları karşılığında sözleşmesi tek taraflı feshedildi.

BORDO-MAVİLİLER AÇIKLADI
Bordo mavililerden açıklama geldi;

''Yönetim Kurulumuz aldığı karar gereğince Ersun Yanal’ın sözleşmesini tek taraflı fesih etmiştir. Takımımızı bu akşamdan itibaren geçici olarak Altyapı Koordinatörümüz İhsan Derelioğlu çalıştıracaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Ersun Yanal'ın yerine Trabzonspor teknik direktörlüğü için Fatih Terim, Rıza Çalımbay, Okan Buruk ve Mustafa Reşit Akçay isimleri geçiyor...

KAP'A DA AÇIKLAMA GELDİ...
Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklama ise, "Şirketimiz ile Teknik Direktör Kazım Ersun Yanal arasındaki sözleşme, son günlerde yaşanan gelişmeler dolayısıyla, görülen lüzum üzerine, sözleşmenin ilgili maddeleri kapsamında yapılan değerlendirme sonucunda feshedilmiştir" ifadeleri kullanıldı. 

Trabzonspor'da yaşanan bu ayrılıktan önce Ersun Yanal'ın ve yardımcılarının eşyalırını topladığı kaydedildi. Yanal'ın toplanan eşyaları kolilerle araçlara yürlendi.