61saat Spor Servisi - Hasan Tüncel

Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Sadri Şener Bordo Mavili takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ŞENER "ŞANS DEVAM EDİYOR, BİRLİK BERABERLİK GEREKİYOR"

Trabzonspor’un yaşadığı puan kayıplarını değerlendiren Şener “Son haftalarda yaşanan beraberlikler olmasaydı çok iyiydi. Önemli fırsatları tepildi. Şimdi Galatasaray’ı yenmen gerekiyor, şampiyonluk isteniyorsa yenmelisin. Lig oldukça değişik bir hal aldı, Kayseri gidiyor Sivas’ı deviriyor, yeniden fırsat gelebilir. Ekuban ve Nwakaeme düzelirse Trabzonspor’un şansının devam ettiğini düşünüyorum. Girilen bu zorlu yolda camiada birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıkarılması gerekiyor.

"90'DA GOL YEMEMELİSİN"

Hakem hataları ile ilgili konuşan Şener “İspat edemediğin için yorum da yapamıyorsun. Trabzonspor’un federasyonda adamları var bu işlerin sorumluluğu onlardadır. Belki bilerek belki de bilmeyerek bir sürü hatalar olduğu gerçek ancak sen de buna muhtaç olmamalısın. Sende futbolunu oyuna 90+5 de gol yeme…"

"ÇİMŞİR'İ ORTAYA ATMAYIN, DİRENEMEZ"

Hüseyin Çimşir’e yapılan eleştirilerle ilgili ise “Hüseyin Çimşir hoca çok genç ortaya atmayın direnmez...Kendisi büyük bir yük almış ve götürüyor. Bu puan kayıpları sene başında olsaydı kolay telafi edilirdi ama şimdi daha zor…"

"BEN DE SAHAYA İNMİŞTİM"

Son olarak Ağaoğlu’nun sahaya inmesiyle ilgili konuşan Şener “Ne yapsın başkan o da insan tüm sorumluluğu üzerine almış. Tabi ki yapılan doğru değil ama zamanında bende yapmıştım. Şeref tribününde otururken Emre Belözoğlu bana parmak sallamıştı. Ben de kendimi tutamayıp aşağı inmiştim. Maalesef bu tür durumlar tribünlerde yaşanıyor. “

Sadri Şener ayrıca ilerleyen günlerde Trabzon’a gelmeyi de planladığını ifade etti.