61SAAT HABER SERVİSİ - İstanbul’da Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor’da Kucka ile ilgili bugün flaş bir iddia ortaya atıldı. İstanbul basının iddiasına göre Bordo-mavililerin 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Milan’dan kadrosuna kattığı Kucka, bugün Trabzonspor’un kamp yaptığı otele giderek burada takım arkadaşlarıyla vedalaştı.
Ancak olayın bu şekilde yaşanmadığı Kucka’nın takım arkadaşlarına  Beşiktaş maçı öncesinde başarı dilemek için gittiği belirtildi.
Sakatlığı nedeniyle bir süredir kadroya giremeyen Kucka, maçtan dolayı verilen izinde kafiyelye beraber İstanbul’a gitti. Burada takımdan ayrılan Kucka, farklı bir yerde konaklarken maç öncesi de takım arkadaşlarına başarı dilemek için otele gittiği kaydedildi.
Trabzonspor’un kurmayları da konuyla ilgili iddiaları yalanlarken oyuncuyla sezon arasında yolların ayrılması bekleniyor...  

Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak Beşiktaş karşılaşması öncesinde Kucka'nın Beşiktaş maçı öncesi takım arkadaşlarına moral vermek adına, Trabzonsporlu futbolcuları otelde ziyaret ettiği ve ardından vedalaştığı öğrenildi.