Sözleşmesi sona eren Hugo Rodalelga ile yollarını ayıran Trabzonspor yeni golcüsünü arıyor... Birçok önemli ismi gündemine alan Bordo-Mavililer'in listesinin ilk sırasında Marcus Berg'in olduğu ifade edildi.

BERG KABUL EDERSE...

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre:  32 yaşındaki İsveçli forvetin bonservisi elinde. Berg'in menajeri ile temasa geçen yönetim, verebilecekleri maksimum rakamın yıllık 1.2 milyon Euro olduğunu aktardı. Bu teklifin kabul edilmesi durumunda transferin gerçekleşmesi bekleniyor.İsveçli forvet kısa süre içinde Trabzonspor'a kesin yanıtını iletecek. Milli formayı 69 kez giyen Marcus Berg; Panathinaikos, Hamburg ve PSV gibi takımlarda görev yaptı.

MATAVZ ÖNERİLDİ..

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre: Hugo Rodallega’nın ayrılığı sonrasında forvet arayışlarına hız veren Bordo-Mavililer’e menacerler aracılığıyla sürpriz bir öneri geldi: Tim Matavz...

Son olarak Hollanda ekibi Vitesse’de forma giyen ancak geçen sezon sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan 30 yaşındaki golcü, Trabzonspor’un transfer listesine girdi. Menacerler, çok uygun bir maliyetle Sloven futbolcuyu, Fırtına’ya getirebileceklerini iletti. Karadeniz ekibi ise net bir cevap vermeden, düşünmek için süre istedi.