Trabzonspor, neredeyse sıfırdan bir kadro kurmanın sancılarını ligin ilk 3 haftasında en derinden hissetti. Takımda taşların yerine oturması için zamana ihtiyaç olduğunu hem başkan Muharrem Usta hem de teknik direktör Ersun Yanal, her fırsatta tekrarlıyor. Bu süreçte en verimsiz bölgenin ise hücum hattı olduğunu söylemek güç değil. Çünkü Bordo-Mavili ekibin kadrosunda 3’ü yeni transfer 5 hücumcu bulunmasına rağmen, hiçbiri rakip fileleri havalandıramadı. Fırtına’nın ligin ilk 3 maçında attığı 2 golün altına ise imzasını Onazi koydu.

Yanal çözüm arıyor

Geride kalan haftalarda Ersun Yanal tarafından şans verilen Muhammet Demir, Castillo ve Jun Suk, yakaladıkları fırsatları gole çeviremezken, genç forvet Ramil ve N’Doye ise hiç süre almadı. Alanyaspor provası öncesinde hücum elemanlarıyla özel olarak ilgilenen teknik direktör Ersun Yanal’ın, bu gol sorununa çözüm aradığı da gelen haberler arasında.

1.7 milyonluk yedek

Bu 5 oyuncu arasında en büyük hayal kırıklığını yaratan isim ise hiç kuşku yok ki, N’Doye... Yıllık 2.5 milyon Euro’luk ücretini 1.7’ye çeken ve 2 yıllık anlaşma yapılan deneyimli forvet, bir türlü sahalara dönemiyor. Takımda en çok kazanan isimlerin başında gelmesine rağmen sıfır katkı sağlayan N’Doye’un önümüzdeki süreçte hücum hattının sağ bölgesinde değerlendirilmesi de beklentiler arasında.