61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’un ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için düşündüğü stoperlerden birinin de Sporting Lizbon takımında forma giyen Portekizli oyuncu Tiago İlori olduğu ortaya çıktı. 
26 yaşında, kariyerinde Liverpool, Bordeaux, Aston Villa, Reading gibi takımlar bulunan sağ ayaklı stoper, geçen sezon başında ise yeniden yetiştiği kulüp Sporting Lizbon’a döndü. 


Gecen sezon devre arasında geldiği Sporting’de fazla forma şansı bulamayan Tiago, bu sezonun devre arasında kiralık olarak gönderilmek istendi. 
Portekiz’in Abola Gazetesinin iddiasına göre Trabzonspor’un yaptığı teklifi reddeden Tiago, ilginçtir devre arası transfer sezonunun bitmesiyle birlikte oynanan 3 maçta da kadroya giremedi. 


Devre arası transfer sezonundan önce oynanan 18 maçın 6’sında kadroya giremeyen Tiago, geri kalan 12 maçın 4’üne ilk 11’de, birinde de sonradan oyana dahil oldu. 
Ancak Sportign’in son oynanan ve 1 - 1 berabere kaldığı Rio Ave maçında ise şans yüzüne gülmüş gibi görünüyor. Sporting’in stoperlerinden Coates çift sarı kartla oyundan atılırken Neto’da 4. sarı kartını gördü. 
Sporting’in hocasının bir sonraki maçta Tiago’ya yer verip vermeyeceği ise merak konusu…