61 SAAT SPOR SERVİSİ-HASAN TÜNCEL-SLOVENYA-Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor kampa genç oyuncuları da götürmüştü. Yeni bir yapılanma içerisine giren Bordo Mavililer genç oyunculardan istediği verimi aldı.

ALİ HAN TUNÇER

Triglav mücadelesinde dikkat çeken bir performans ortaya koyan Alihan Tunçer 1 asist yapmış bir de takımına penaltı kazandırmıştı. Vuruş stili ile dikkat çeken oyuncu teknik direktör Ünal Karaman tarafından kadroya alınmayı bekliyor.

AHMET HAKAN SEVİNÇ

7 ay süren ağır sakatlığın ardından sahalara döndü. Ünal Karaman ona “riske girme kendini kolla” talimatını verdi. Sürekli çalışan Ahmet fizik olarakta gelişti. 

MUHAMMET BEŞİR

Taraftarın ve teknik heyetin ondan beklentisi büyük. Kampa istekli başladı. Çift kalelerde yer aldı ancak bir türlü istenilen düzeye gelemedi. 

YÜKSEL ŞİŞMAN

Güçlü fiziği ile dikkat çeken genç oyuncu ara ara iyi performanslar sergiledi. Mücadelesi ve gücü ortada. Karaman onu denemeye devam edecek. 

RAMİL SHEYDAEV

Bir var bir yok derler ya o türden. Bir bakıyorsunuz sahada yok, bir bakıyorsunuz ardı ardına golleri sıralıyor. Bileklerine hakim olduğu bir gerçek. Ortada olan isimlerden.

CAFER TOSUN

Kampa tutuk başlayan isimlerin başında geliyor. Sonradan açıldı. Çift kale maçlarında ve hazırlık maçlarında hep şans buldu yeri geldi iyi değerlendirdi yeri geldi kötü değerlendirdi. Ama sahada hep oldu. Takımda kalmaya yakın isimlerden.

ABDÜLKADİR PARMAK

Kamp alanında ismini sık sık duyduğumuz Parmak forma için adeta savaş verdi. Bunun karşılığını da aldı. Tüm maçlarda 11’de yer aldı. Ünal Karaman onu dikkatle takip ediyor ve orta saha yerine sol kanatta şans veriyor. 

MURAT CEM AKPINAR

Kimse ondan bu performansı beklemiyordu. Adeta sürpriz oldu. İsteği, çalışması ve azmi dikkat çekti. Forma giydiği mücadelelerde formanın hakkını vermeyi başardı. 

Bakalım teknik direktör Ünal Karaman oyuncularla ilgili nasıl kararlar verecek. Hepsini kadroda tutabilir de bir kaçını gönderebilir de…