61SAAT HABER SERVİSİ -  Trabzonspor, Slovakya kampında ilk etap yurt dışı çalışmalarına devam ederken özellikle gençlerin performansında dikkat çekici bir şekilde yükseliş var. Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’da özellikle bu oyuncuların üzerine titrerken yeni sezonda takımda kalacak genç oyuncuların sayısının ise bordo-mavililerin yapacağı transfer sayısına göre şekilleneceği kaydedildi.

Yeni sezona toplamda 25 kişilik bir kadro ile girmeyi planlayan Trabzonspor’da Başkan Usta, 5 genç oyuncuyu kadroda tutmayı planladıklarını açıklamıştı.

Ancak bu sayının yapılacak transferlere göre artıp veya azalabileceği de kaydediliyor. Trabzonspor, genç oyuncular da dahil Slovakya kampına toplamda 21 oyuncu ile giderken bu isimler arasında  Uğurcan Çakır, Furkan Taş, Hasan Batuhan Artarslan, Ramazan Övüç, Abdulkadir Ömür, Semih Karadeniz, Yusuf Yazıcı, Muhammet Beşir olmak üzere 8 genç isim bulunuyor.

Bu isimlerle birlikte geçen yıl farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen Zeki Yavru, Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan’da eklenirken kimlerin takımda kalacağı ise şimdiden merak konusu oldu...