Sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Shota Arveladze ile görüşen Hacıosmanoğlu, alınan yenilginin nedenlerini sorduğu öğrenildi. Takımın yeniden çıkışa geçmesi adına gerekenlerinin yapılmasını istediği belirtildi.
Hacıosmanoğlu, takımın yeniden çıkışa geçmesi adına gerekenlerin yapılmasını isterken, alınan mağlubiyetin yanı sıra futbolcuların isteksiz tavırlarının da yönetimi rahatsız ettiği ve Hurma’dan bunun gerekçeleri hakkında bir rapor isteği öğrenildi. Hacıosmanoğlu, ayrıca huzursuzluk ve sıkıntı oluşturan etkenler hakkında da gerekeni yapılamasını isterken bu konuda teknik ekibini alacağı kararların arkasında duracaklarını vurguladı.

"OYUNCULARIN ÖDEMELERİYLE İLGİLİ BİR SIKINTIMIZ YOK"
Trabzonspor’da ekonomiden sorumlu başkan yardımcı Abdi Serdar Üstünsalih, futbolcuların ödemeleriyle ilgili olarak açıklama yaptı. Üstünsalih yaptığı açıklamada, "Her kulüpte yaşanabilecek ve yaşanmakta olan sıkıntılar zaman zaman kulübümüzde de yaşanmakta olup, şu an oyuncu ödemeleriyle ilgili olarak bir problem ve aksaklık olmadığını da kamuoyunun bilgisine sunarım" ifadelerini kullandı.

SHOTA’DAN ROTASYON
Trabzonspor’da Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetlerinin ardından teknik direktör Shota Arveladze rotasyona gitmeye hazırlanıyor. Takımda şu anada kadar istediği iskelet kadroyu oluşturmakta zorluk yaşayan Gürcü teknik adam, Torku Konyaspor karşısına farklı bir oyuncu kadrosuyla çıkmaya hazırlanıyor. Son haftalarda yediği hatalı gollerle eleştiri oklarını üzerine çeken Onur’un yerine kaleye Kostarika’lı kaleci Esteban’ı geçmesi beklenirken, sarı kart cezalı olan M’Bia’nın yerine ise Cezayirli oyuncu Medja’nin forma giymesi bekleniyor. Özer ve N’Doye’nin tekrar ilk 11’e dönmesi beklenirken, Constan’ı ise durumuna göre hareket edilecek.