TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında konuk edeceği Galatasaray karşısında 3 puanı hedefliyor.

Ligin ilk haftasında Bursaspor'u sahasında 1-0, ikinci hafta İstanbul'da Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettikten sonra üçüncü hafta Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kalan ve son olarak da Kayserispor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapan bordo-mavililer, Galatasaray karşısında da iyi gidişatını sürdürmek istiyor.

Ligin ilk 4 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak topladığı 10 puanla Fenerbahçe'nin gerisinde averajla ikinci sırada yer alan Karadeniz ekibi, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Galatasaray'ı mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etmeyi amaçlıyor.

 

- Muhtemel 11

 

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maçta bordo-mavililerde uzun süreli sakatlığı olan Bosingwa ve Bourceanu haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. 

21 Yaş Milli Takımı'nın Hollanda ile yaptığı maçta sakatlandıktan sonra geçen haftaki Kayserispor maçında forma giyemeyen Okay Yokuşlu'nun sakatlığının düzeldiği ve yarınki karşılaşmada görev alabileceği öğrenildi.

Sağ arka baldırındaki şişlik nedeniyle bir haftadır takımdan ayrı kalan Okay'ın dün akşam takımla çalıştığı ve çift kale maçta yer aldığı belirtildi.

Trabzonspor'un Galatasaray karşısına Onur Recep Kıvrak, Cavanda, Mustafa Yumlu, Douglas, Constant, Mbia, Okay Yokuşlu, Marin, Mehmet Ekici, Erkan Zengin ve N'Doye 11'i ile çıkması bekleniyor.

 

- Başkandan moral yemeği

 

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, cezası sürmesine karşın Trabzon'a geldi.

Karşılaşmayı stattan izleyemeyecek olan Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Şota Arveladze ile dün akşam yemeğinde bir araya geldi.

Hacıosmanoğlu, takımın son iki çalışmasını da izleyerek futbolculara moral verdi.