61SAAT SPOR SERVİSİ - HASAN TÜNCEL

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile birlikte seçimde yarışan eski başkan adayı Celil Hekimoğlu, toplu istifaları değerlendirerek bordo mavililerin son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Hekimoğlu mevcut yönetiminin 2018’e kadar gideceğini söyleyerek, ‘’İstifa etme ihtimali olanlar zaten şuanda ettiler. Bundan sonra daha istifa olmaz. Sanırım 15 kişi kaldılar yönetimde bu şekilde 2018’e kadar giderler.Biz kongrelerde konuşalım. Erken seçim kararı benim alabileceğim bir karar değil. Biz kongrede konuştuk. Projelerimizi sunduk. Bundan sonra bekleyeceğiz’’ dedi.

Trabzonspor’da istifaların sıkıntının olduğunun altını çizen ancak yangına körükle gidilmemesi gerektiğini savunan Hekimoğlu, ‘’Trabzonspor devam ediyor liginde futbolunu oynuyor. Yarışa devam ediyor. Bunu hep beraber vurarakta birşeyler elde edemeyiz. Yangına körükle gitmemek lazım. Tabiki Trabzonspor kötü yönetiliyor. Trabzonspor’da sadece bu hafta 7 tane yönetici istifa etti. Burada bir sıkıntı var. Buna kimse inkar edemez. İnsanlar yeni yöneticiler seçiyorlar. Şuanda yönetim devam ediyor. Sakin olmak lazım’’ ifadelerini kullandı.

Hekimoğlu gelecek seçimde aday olup olmayacağı konusunda ise, ‘’Maçtan sonra insanlar beni arıyorlar. Hüngür hüngür ağlıyorlar. Diyorlar abi ne olur artık gel. Tamam ama şuanda bir yönetim kurulu var. Bu konular kongre salonlarında olur. Kongreye gelmeyenler artık bundan sonra gelerek görevlerini yapacaklar’’ dedi.