61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor eski başkan adayı Celil Hekimoğlu, Başkan adayı Metin Kaya’ya aday olması için verdiği imzayla ilgili olarak, “Bizde yönetimden talip olmaya izin istiyor. O imzayı vermek oy vereceğim anlamına gelmiyor” dedi. 

Trabzonspor’da bugün seçim günü.. Olağanüstü Genel Kurulda başkan adayları Ahmet Ağaoğlu ile Metin Kara yarışıyor..  Bir önceki dönemin başkan adaylarından iş adamı Celil Hekimoğlu, “Metin Kaya benim arkadaşımdır. Görüştüğüm bir arkadaşım. Aslında sadece Metin Kaya değil 10 tane başkan adayı olsun imza verirdim. Bizde yönetimden talip olmaya izin istiyor. O imzayı vermek oy vereceğim anlamına gelmiyor. Aday olmasına çok sevindim” dedi. 

Neden aday olmadığı ile ilgilide konuşan Hekimoğlu, “Biz zaten Trabzonspor’un durumunu bilerek talip olmuştuk. Aslında çok düşündüm. Ciddide niyetliydim. Ama şunu istedik. Trabzon’da konsensüs olsun, tek aday altında buluşalım. Güçlü bir liste ile girilsin. Çok sorun var. Bu sorunlar maceracı yönetimle olmaz. Ama baktım ki Trabzonspor’un akil insanları, büyüklerimiz ağabeylerimiz siyasetin destekleyeceği aday, veyahut İstanbul’dan gelen aday.. Baktım hala benim formatım gelmemiş. Ben şunu istiyorum. Bütün camia durumun farkına varsın, hep birlikte camiayı kaldıralım. 

Trabzonspor’u biz kurtaracağız. Siyasetin verdiği parayla düzelmez. Trabzonspor hep beraber biz deriz ama bu takımı biz ayağa kaldıracağız dediğinde şehrin adayı olacağım. Aralık olmaz 3 sene olur, 5 sene olur, yarın olur. Şuan yönetim seçilecek sonuna kadar yanında olacağız. Şart koşul sürmeden seçilecek yönetimin yanında olacağız” dedi.