61SAAT SPOR SERVİSİ

Maçın ardından konuşan Trabzonspor'un yıldız isimlerinden Hüseyin Türkmen, bordo-mavililere geliş sürecini değerlendirdi. 

HÜSEYİN: SEZON BENİM İÇİN KÖTÜ BAŞLAMIŞTI
Hüseyin, "Benim için sezon en başından çok kötü başlamıştı. ilk kamp süreci yaşamıştım. Çağrılma çağrılmama durumum vardı. O kampa gittim. Orada kendimi gösterdim takımda kaldım. Bekleyiş vardı. Malatya maçına kadar. Orada formayı aldım. O zaman formayı aldım en sondayız şimdi. O zamana kadar oynadım. Benim için iyi bitti" dedi. 

HEDEFLERİ NELER. VE A MİLLİ TAKIM
Hedeflerinin neler olduğu sorusuna ise Hüseyin, "Öncelikle Ümit Milli Takıma çağrıldım. Her çağrıldığım kulvarda ülkeme milli takıma en iyi hizmet et imek zorundayım. Bayrağın altında en iyi hizmet etmeliyim. Sonrasında her insan ister. A milli takımda oynamak" dedi. 

TARAFTARA SESLENDİ
Taraftarı olduğu takımda oynamanın ayrı bir duygu olduğuna dikkat çeken Hüseyin, "Taraftarımız bizi bu maçta da bırakmadı, desteklediler. Tarftarlar nasıl destekliyorsa biz de aynı duygular hissediyoruz

Muhteşem bir duygu. Gol oluyor aynı onlar gibi seviniyorum. Bazen gol oluyor onlar kadar üzülüyorum. Bu çok güzel bir şey" diye konuştu.