Trabzonspor ile yeni sezon öncesi sözleşme imzalayacağı belirtilen Mustafa Yumlu ve Serge Akakpo için henüz resmi duyuru yapılmadı. Eskişehirspor'un antrenmanlarına katılan Erkan Zengin için de herhangi bir açıklama gelmedi.

Trabzonspor’da sözleşmesi 30 Haziran 2016’da sona eren Mustafa Yumlu ile yeni sezonda da kadroda tutulacağı belirtilen Serge Akakpo’nun henüz Kamuyu Aydınlatma Platformu’na açıklama yapılmamasına rağmen hazırlık maçlarında ve antrenmanlarda yer alması belirsizliğe neden oluyor. Akıbeti resmiyete dökülmeyen iki savunma oyuncusunun yanı sıra, Eskişehirspor ile prensipte el sıkışıp takımın antrenmanlarına katılan Erkan Zengin için de resmi bir açıklama gelmedi.
RESMİYETE DÖKÜLMESİ BEKLENİYOR
Bordo mavililerde geride kalan sezonda A takımda forma şansı bulan genç oyuncu Melih Kabasakal Sarıyer’e kiralanırken, Savaş Çakır ve A takımda forma şansı bulan diğer genç oyuncular için ise maç tecrübesi kazanabilecekleri kulüp aranıyor. UEFA kriterlerine göre bütçe kısıtlamasına gitmek zorunda olan Trabzonspor’da, önümüzdeki günlerde iç transferde resmi adımların atılması bekleniyor.
YÖNETİM GENÇLERİN PERFORMANSINDAN MEMNUN
Trabzonspor yönetiminin kamp kadrosunda yer alan genç oyuncuların performansından oldukça memnun kaldığı belirtildi. Bordo mavililerde Uğurcan Çakır, Furkan Taş, Hasan Batuhan Artarslan, Abdülkadir Ömür, Semih Karadeniz, Yusuf Yazıcı ve Muhammet Beşir’in, Slovakya kampının ardından Macaristan’da gerçekleştirilen 2’nci etap kamp çalışmalarına da iyi bir başlangıç yaptığı ifade edildi. Yönetimin ise gençlerin bu performanslarını sürdürmeleri durumunda kadroda tutulacak genç oyuncu sayısını artırabileceği öğrenildi.
ERKAN ZENGİN VEDA ETTİ
Trabzonspor’un yeni yapılanmada karoda düşünmediği ve Eskişehirspor ile prensipte anlaşıp antrenmanlarına katılan Erkan Zengin, bordo mavili camiaya veda etti. Sosyal medya hesabı twitterdan paylaşımda bulunan 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu, “Bir buçuk sezon boyunca formasını giydiğim Trabzonspor kulübüne ve taraftarına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.