Ünal Karaman’ın öğrencileri, ilk 30 dakikalık bölümde savunmaya çakılı rakibi karşısında oyunu bir türlü açamadı. Bu dakikalarda ev sahibi ekip tempoyu artırdı. Önce 31. dakikada Alper topu içeri çevirdi, Bajic ise müsait pozisyonda topu dışarı gönderdi. Yeşil-Beyazlı ekip hız kesmedi, 1 dakika sonra Milosevic’in şutu yandan auta çıktı. Karadeniz ekibi, ipleri yeniden eline aldı. 37’de Anthony Nwakaeme, sol kanattan ortaladı. Alexander Sörloth ise Konyasporlu futbolcular arasınan şık bir kafa vuruşu ile takımını öne geçirdi, devreye bu skorla gidildi.

PEREİRA'DAN TARAFTARA CEVAP

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Joao Pereira mücadele sonrası kendisini eleştiren taraftara verdiği cevapla dikkat çekti. 

Bir taraftar tarafından kendisine yöneltilen "Yavrucuğum senin neyin var topu alıp ileri kateden pereira nerede? Bedenin burada ama aklın noel tatiline girmiş!!!" sorusuna yanıt verdi.

Kendisine gelen eleştirileri takip eden 34 yaşındaki savunmacı gelen yorum "Kolay olsaydı oynuyor olurdun, ben de o muhteşem yorumu yapıyordum" ifadelerini kullandı.

Pereira'nın bu yorumunun ardından Bordo Mavili taraftarlar adeta kahkaya boğuldu.