Trabzonspor’da gözler Pazar günü oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor maçına çevrildi. Ligde 33 puanla 5’inci sırada yer alan Bordo-Mavili ekip, zirve yarışındaki iddiasını devam ettirme adına Alanyaspor maçını kazanmak istiyor. 

Sakatlardan Müjde

Son oynanan Galatasaray maçındaki hakem kararlarından ötürü adeta öfke patlaması yaşayan Bordo-Mavili taraftarların Pazar günü Akyazı Stadı’nı tamamen doldurması bekleniyor. Zorlu müsabaka öncesi sakatlığı bulunan oyunculardan müjdeli haber geldi. Uğurcan ile Hüseyin takımla çalışmalara katılırken Novak, takımdan ayrı koşu yaptı. Novak’ın Aytemiz Alanya maçında oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak.

Rakip Çıkamayacak

Teknik Direktör Ünal Karaman, taktik antrenmanı sırasında sık sık çalışmayı durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu. Karaman, oyuncularından pres yapmalarını, daha çabuk oynamalarını ve topla temaslarının daha az olmasını istedi. Karaman, “Saha içerisinde hareketliliği ihmal etmeyelim. Rakibe kendi sahasında baskı yapıp çıkartmamaya çalışalım. Adam paylaşımı bizim için önemli. Faul yapmadan baskı yapmak, mücadele etmek ise olmazsa olmazımız” dedi. Karaman, antrenmanda yapılan basit pas hatalarına kızarak, oyuncularını bu konuda birçok kez uyardı. Bu arada Arjantinli yıldız Sosa da, Aytemiz Alanya maçında teknik direktör Karaman’dan forma şansı bekliyor.