61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Kulübü bu sene rekorlar kırarak takımı başarıya koşturan teknik direktörü Ünal Karaman ile yola devam kararı aldı.

Karaman ile uzun süredir görüşen Bordo Mavililer,  ilk olarak 61saat.com’un duyurduğu: deneyimli teknik adamın “beşiktaş maçından sonra görüşelim” cevabı ile beklemeye çekilmişti.

Sadece Beşiktaş maçının değil, Trabzonspor’un bu sezon yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen 4.’lüğü garantileyip, 3.’lük yarısına girilmesi hemen hemen herkesi Ünal Karaman ile yola devam edilme noktasında birleştirdi. 

Trabzonspor’da başarılı bir yönetim sergileyen Karaman ile Trabzonspor yönetimi net bir açıklama yapmayınca, Trabzon’da ilginç bir şekilde kulaktan kucağa,  “Siyaset (Haziran ve Maliye Bakanı Berat Albayrak) Karaman’ı istemiyor” dedikoduları yayılmaya başlandı. 

Ancak bu dedikodular Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun bugün yaptığı açıklama ile son buldu. Başkan Ahmet Ağaoğlu’na söz verdiği üzere Beşiktaş maçı sonrası görüşen Karaman 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Bu imza sonrası dedikoduları üreten kişi veya kişiler büyük tepki çekerken “hani istenmiyordu, nasıl imzaladı” yorumlarını beraberinde getirdi.

Albayrak ailesine yakın bir kaynağımız da şunları söyledi: “Asla Ünal Hoca ile ilgili olumsuz bir düşünceleri olmadı. Aksine olumlu yönde destek verdiler. Kaldı ki kulübe ekonomik anlamda büyük katkılar sağlayan, daha dün UEFA Kulüp Lisans sorununun aşılmasında olağanüstü katkı sağlayan Albayrak Ailesi, neden başarılı bir hocanın gönderilmesini istedin! Bunu diyenler olayı siyasi taraftan yorumlayıp hem hem Ünal Karaman’ı hem de Albayrak Ailesi’ni yıpratmak istiyorlar. Bu yanlış algılara Trabzonspor camiası zaten kapılmaz. Albayrak Ailesi’nin Trabzonsporluluğunu da kimse sorgulayamaz!”