Süper Lig'in dördüncü haftasında sahasında ağırladığı Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman’ın dün akşam maçın ardından yaptığı açıklamalarda kafa karıştıran bölümler tartışılmaya başlandı. 
Karaman, transfer sürecinin hiç bir bölümünde olmadığını açıkladı. 

Trabzonspor’da sakatlıkların can sıkmaya başladığını kaydeden Karaman, "Takım mühendisliği çok fazla bir şey. Transferinin hiçbir bölümünde olmadığımı defalarca ifade ettim. Kurumsal bir yapı içerisinde işin daha çok profesyonellerle olmasını düşündük ama hiç kimse bir anda aynı bölgede kullandığımız oyuncuların sakatlık sorunuyla karşı karşıya kalabileceğini düşünmemiştir.

Bunlar bizi etkileyebilir. Bir de sezonun başı. Allah korusun ilerleyen bölümlerde ki böyle bir şey arzu etmiyoruz; bizi çok fazla zorlayabilir. Bunun için sonradan katılan ve antrenman eksiği olan oyuncularımızın bir an önce o özveride bulunup takım sorumluluğunu alıp onlara örnek olabilecek yaştaki oyunculardan da ilham alarak oyuncularımızın biraz daha gelişmesini ve bunun bize katkı verecek boyutta olmasını bekliyoruz. Allah beterinden korusun. İnşallah bundan sonraki dönemlerde böyle sakatlık yaşamayız. Artık canımızı sıkmaya başladı. Kabulleneceğiz, yapacak bir şey yok.” dedi.