61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’da bugün dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor… “3. Lig kulüpleri bile daha fazla kombine sattı” diyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun sözlerinin üzerinden fazla geçmeden Trabzon’da bir o kadar çarpıcı bir açıklama geldi. 

Bordo-Mavililerin en eski taraftar gruplarından “Çılgınlar” Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyerek ‘Kombine alamadıkları’ iddiasında bulundu.
Trabzonspor Çılgınlar Taraftar Derneği Başkanı Soner Saraç, üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında yaklaşık 400 taraftar için Trabzonspor Kulübünü kombine bilet başvurusunda bulunduklarını ancak olumsuz cevap alarak paralarının geri iade edildiğini kaydetti.

Geri iade edilen paraları basın toplantısı düzenledikleri masanın üzerine koyan Saraç, “35 yıllık tecrübeyi sahip Çılgınlar olarak verilen vaatlere kanmayarak kadar deneyimli, bir o kadar da Trabzonspor sevdalısınız. Bizim gayemiz Trabzonspor’un başarılı olması için elimizden gelen desteği rengimize vermek. Yalnız bizler çaba gösterdikçe kendimize muhatap bulamamak çok acı. Trabzonspor Başkanları ve yöneticileri taraftar gruplarını oy potansiyellerine göre ayırıp bütün olmasını engellemesine adete yardımcı olmak için bilerek veya bilmeyerek zarar verdiklerinin farkında değiller” dedi.

Passolig çıktığından beri hiçbir şekilde itiraz ve şikayetlerini dile getirmediklerinin altını çizen Saraç, “Ancak he geçen gün yaşadığımız sorunlardan dolayı böyle bir açıklama yapma zorunluluğu hissettik. Biz 35 yıllık çınar ağacıyız. Herkes onun gövdesinden geçti. Bizlere kimse akıl vermesin. Çılgınlar olarak Trabzonspor’a nasıl destek vereceğimizi bilen bilinçli bir çınar ağacıyız.

Trabzonspor yöneticisi tarafından bizden istenen Passolig ve maddiyatı yerine getirdik. Ancak türlü bahanelerle 3 haftadır oyalandık, paralırını vermiş passolig sahiplerine bizim tarafımızdan açıklanacak bir izahı yoktur. Sizlere soruyoruz, bir taraftar derneğinin kombine ala bilmesi için ne yapması gerekir. Biz buradayız Trabzonspor yetkilileri siz neredesiniz?” dedi.