61SAAT SPOR SERVİSİ

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Rıza Çalımbay tarafından düzenlenen basın toplantısında tecrübeli teknik adam kongre süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kongre kararının futbolcuları etkiledi mi? Sorusu üzerine Çalımbay şu ifadelere yer verdi;

''Aslında etkilememesi gerekiyor. Daha hiç bir antrenmanımızı yöneticisiziz yapmadık. Gerekli desteği veriyor. Kongreler Trabzon camiasına zarar vermez. Bence çok şeyler katacak. Bizlerin öyle ıkıntısı yok. Bizlerin sıkıntısı sakat arkadaşlarımız. Antrenmanları istediğimiz şekilde yapamıyoruz. Kalan maçlarımızı en iyi şekilde bitirmek amacımız. Öyle bir sıkıntı yok, aksine başkan olsun yönetim olsun sanki bu takım boşlukta, sahipsiz şekilde görmesinler diye sürekli şekilde ilgileniyorlar. Bana göre sıkıntı değil. Sadece bizim bu maçlara iyi şekilde konsantre olmamız gerekiyor''

KULÜBÜN KONGREYE GİTMESİ

Kulübümüzün bulunduğu ortam var. Kongre var. Her takımda olan şeyler. Bunun takıma zararı olacağını düşünmüyorum. Özellikle bu maçta başkanımız ve yönetimimiz hiç bir zaman takımı yalnız bırakmadı. Maçtan önce maçtan sonra beraberdik. En küçük sorunları bile dinlediler. Bu süreci iyi şekilde atlatacağımızı düşünüyorum. Her camiada olan şeyler. Trabzon camiası büyük cami. Ben bunun büyük faydalar getireceğine inanıyorum. Güzel kongre olursa, bu Trabzon’un kesinlikle lehine olacaktır. Burası bazı radikal kararlar alındıktan sonra her zaman yukarı oynayacak yer. Takım  şehir, mükemmel taraftar her şey ortam uygun. Ben bu kongrenin Trabzon camiasına büyük şeyler katacağına yürekten inanıyorum.

Çalımbay'ın açıklamaların tamamı bu haberde