61SAAT HABER SERVİSİ - Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, Kucka ayrıldı  iddialarına yanıt verdi. 
Karaman, “Onla ilgili karar tek başına bizim vereceğimiz bir karar değil. Yönetim kurulumuzla beraber oturacağız, değerlendirme yapacağız. Kucka bizim takımdan ayrılacak imzayı atmadığı sürece bizim oyuncumuz olarak değerlendirme faydamız var. Biz dedikoduyla iş yapmış olsak, Türkiye bu konuya müsait. İmza oluncaya kadar bizim oyuncumuz olarak değerlendirmenizde fayda var” dedi. 
Karaman, ‘Futbolun kaderini sahanın içindeki bir avuç insan belirliyor. Dolayısıyla milyonların kaderini belirleme noktası içinde Türkiye’de ki bazı takımlar hata yapıyoruz. Binler tribünleri doldturuyor. Milyonlar ekrana kilitlenmiş. Ama hasa içinde bir avuç insan bütün bu insanların heyecanını tatmin edici boyutta cevaplama noktasında. 
Bir şeyler konuşmak için hazırlık yapmanız lazım. 
Biz Trabzonspor olarak mevcut bütçeyle ilgili değerli başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz açıklama yaptı. Belki geçen senenin bütçesinin altında bir başlangıçla bu noktaya geldik. Belki geçen sene istenilen forma şansını bulamamış oyuncularla sezon başlangıcı yaptık. Oyuncularımız iyi mücadele etti, Çok çok daha iyisini alabilirdik. 3 maç kazandık, Beşiktaş ile burada kora kor mücadele oynadık diye bir işleri uzun vadeli konuşamayız. Beşiktaş maçımız bitmiştir, Rize maçı şuandan itibaren soyunma odasında bütün konsantrasyonum bu maçta olacak” diye konuştu.