Trabzonspor'un yabancı oyuncusu Emmauel Mas, bordo mavililerin medya merkezine önemli açıklamalarda bulundu.

Mas şu ifadelere yer verdi;

Emmauel Mas: “Trabzon’da çok mutluyum”

Trabzon’da çok mutlu olduğunu belirten Mas, “Ailemle ve köpeklerimle burada güzel zaman geçiriyorum. Bol bol şehri geziyorum. Buranın doğası güzel. Ben de doğayı seviyorum. Şehir merkezinde sahilde bulunan parkta vakit geçiriyorum. Eşim de Trabzon’u çok sevdi. Trabzon, Arjantin’de doğduğumuz şehir olan San Juan’a benziyor. Orada deniz yok; ama doğası aynı. Tüm bu nedenlerden dolayı kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Trabzon’daki insanlar çok sıcak ve yardımsever olması da burayı evimiz gibi hissetmemizi sağladı. Nereye gitsek bize yardımcı olmaya çalışıyorlar. Stadyumda ise muhteşem bir atmosfer oluşturuyorlar. Saha içindeyken taraftarlarımızı yanımızda görmek bize büyük bir güç veriyor. Onları mutlu etmek için kazanmamız gerektiğinin bilinciyle oynuyoruz. Ona göre mücadele ediyoruz. Ayrıca ben buradaki futbol kültürünü de Arjantin’e çok benzetiyorum. Orada da maçlarda hep böyle atmosfer oluşturulur. Sonuç olarak böyle büyük bir kulüpte oynamak ve böyle büyük bir taraftara sahip olmak mutluluk verici.” dedi.

Mas: “Gelecek sezon tek hedef şampiyonluk”

Gelecek sezon hedefin tek olduğunu dile getiren Mas, şunları söyledi:

“Ligin ikinci yarısında iyi sonuçlar almaya başladık. Şu anda da iyi gidiyoruz. Bu sezon ligi bitirebildiğimiz en üst noktada tamamlamak istiyoruz. Gelecek sezon ise tek bir hedef var. O da şampiyonluğa gitmek.”

Mas: “Takımıma en yüksek katkıyı vermek istiyorum”

Ligin geri kalan kısmındaki maçları kazanmak istediklerini söyleyen Mas, “Bireysel olarak baktığımda şu an Avrupa’dayım. Sezonu iyi bir yerde tamamlarsak Avrupa Kupaları’na katılacağız. Seneye şampiyon olursak Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğiz. Bu benim kariyerim için çok önemli. Bu süreçte hedefim takımıma en yüksek katkıyı vermek.” diye konuştu.

Mas: “Messi ile birlikte oynamak gurur verici”

Lionel Messi’nin çok özel çok özel bir oyuncu olduğunu vurgulayan Mas, şöyle devam etti:

“Messi sessiz, sakin ve çok düzgün bir karakter. Arkadaşlığımız da gayet iyi. Onunla oynamak benim için gurur verici. Ayrıca Arjantin milli takımında olmak çok güzel. Sıkı çalışmalıyım ve her zaman kendimi hazır tutmalıyım.”