Bordo-mavililerin, Brezliyo'nın Cruzeiro Esporte Kulübüden devre arasında satın alma opsiyonuyla kiraladığı Manoel Messias, Trabzonspor'un Süper Lig'de henüz forma giyemeyen transferi oldu. Skor üstünlüğünü koruyamadığı maçlarda 27 puan gibi ciddi puan kaybı yaşayarak şampiyonluk yolunda büyük bir yara alan bordo-mavililerde savunma hattını eleştiri aldığı haftalarda teknik direktör Hüseyin Çimşir, oyuncuya forma şansı vermedi.

Brezilyalı oyuncu, sadece Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan karşılaşmada forma giyebildi. Söz konusu maçta 90 dakika sahada kalan oyuncu söz konusu maçın ardından hiçbir resmi müsabakada forma şansı bulamadı. Ligde siftah yapamayan Brezilyalı stoper, teknik heyetin gözüne giremeyerek arka planda kaldı.

Süper Lig’de henüz forma giyemeyen oyuncunun opsiyon hakkı bordo-mavili kulüpte bulunurken, yönetim ise forma şansı bulamayan oyuncuyla yolları ayırmayı düşünüyor.

Devre arasında bordo-mavili kulübe gelen Brezilyalı oyuncu yarım sezon için 400 Bin Euro alacak. Karadeniz ekibi opsiyon hakkını kullanması halinde ise 2020-21 ve 2021-22 sezonlarında oyuncuya 1 Milyon 250 Bin Euro ödeyecek.

TARAFTARLAR ONU SADECE DOĞUM GÜNLERİNDE GÖRDÜ!

Trabzonspor'un devre arasında Cruzeiro Esporte Kulübüden yarım sezon için 400 bin Euro bedelle transfer ettiği Manoel Messias, bordo mavili takımla sadece Ziraat Türkiye Kupası'nda Erzurumspor'a karşı forma giydi. Kendisine sadece Trabzonspor'un Erzurumspor'u 5-0 mağlup ettiği maçta forma şansı bulan Messias etkisiz görüntüsüyle dikkat çekmiş ve sonrasın formaya hasret kalmıştı.

Trabzonsporlu taraftarlar onu zaman zaman yedek kulübesinde görse de Brezilyalı stoperin Trabzonspor kariyeri doğum günü fotoğrafları ile hatırlanacak.

Trabzonspor taraftarlarının yarım sezon için 400 bin euro ödenen Manoel Messias'ı gördüğü tek yer Trabzonspor kulübünün futbolcular için hazırladığı doğum günü sürprizlerindeki fotoğraflar olarak kayıtlara geçti.

Manoel Messias kimdir? - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber ...