61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yarın basın toplantısı düzenleyecek...
Trabzonspor’da kongre süreci devam ederken, Başkan Muharrem Usta’dan dikkat çeken bir hamle geldi. Nisan ayında yapılacak Olağanüstü Kongre’ye sayılı günler kala, yeniden aday olacağı konuşulan Başkan Muharrem Usta, yarın Medical Park Stadyumunda bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.
Başkan Muharrem Usta’nın basın toplantısı saat 11:00’da olacağı ifade edilirken özellikle kongre süreci eli gelecek sorulara ne tür cevap vereceği ise merak konusu.

HERKESİ ADI KONUŞULUYOR, ANCAK ADAY ÇIKMIYOR
Hatırlanacağı üzere Trabzonspor  yönetimi, geçtiğimiz günlerde FİFA’dan Bero’nun transferinde son taksitin yatırılmaması nedeniyle ‘transfer yasağı’ gelmişti. Hem sportif, hem de mali başarısızlık nedeniyle bir hayli zor bir süreci giren bordo-mavili yönetim, FİFA’dan gelen bu yasak sonrasında toplanarak Nisan ayında Olağanüstü Kongre kararı almıştı. Yönetimin bu kongre kararı almasına rağmen azadan neredeyse 1 aylık süre geçti fakat henüz bordo-mavililerin başkanlığı için bir aday çıkmadı. Aday çıkmama nedeni olarak ise Trabzonspor’a kısa sürede gerekli olan mali kaynak olarak gösteriliyor...