Trabzonspor’da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Giray Bulak’ın Genel Menajerlik görevinden ani bir kararla ayrılıp, Mersin İdman Yurdu’nda işbaşı yapmasından sonra Ünal Karaman’ın da 6 aylık bir aranın ardından yeniden göreve geri dönmesi “Trabzonspor’da neler oluyor” sorusunu da beraberinde getirdi. Bordo-Mavili takımda yaşanan bu olayların ardından kulüpte şu gelişmelerin yaşanması bekleniyor:

1- Şenol Güneş, Sportif Direktör olacak. Kulübeye ve idmanlara çıkmayıp, saha yetkisini tamamen Ünal Karaman’a devredecek.

2- Şenol Güneş’in, yardımcıları Şeref Çiçek ve Özcan Bizati’yi gönderme kararı vermesine rağmen, iki hocayı ani bir kararla Antalya kampına davet etmesi, “Son kararı Ünal Karaman’a bıraktı” şeklinde yorumlandı.

3- Şenol Güneş’in saha içinde kalmaya devam etmesi halinde ise Ünal Karaman yardımcılık görevini sezon sonuna kadar sürdürüp, bu kez yeni sezonda takımın tek yetkili patronu olacak. Şenol Güneş de yeni sezonda Sportif Direktör olarak takım elbise giyecek.

4- Vittek, Cech ve Barış Özbek gibi isimlerin gönderilecekler listesine olmasına karşın, kampa dahil edilmesi de Ünal Karaman’ın isteği olarak görülüyor. Sadri Şener yönetiminin her defasında futbolun patronu olarak ilan ettiği Şenol Güneş’in bugün-yarın kafalardaki soru işaretlerini sonlandırıp nihai bir karar vermesinin beklendiği de ayrıca öğrenildi

KAYNAK: FOTOSPOR