61SAAT HABER SERVİSİ - Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, mutlak pozisyonlardan yararlanamadığı maçta Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı ve 4. maçında 3. kez eşitliği bozamadı.
Trabzonspor’da maçın ardından konuşan Novak, "İç saha maçlarında 3 puan almamız lazım. bugün kaybettiğimiz 2 puan var. Bugün çok fazla şansı değerlendiremedik. Onu da değerlendiremedikten sonra içerde 2 puan kaybettik” diye konuştu. 

Yenilmezlik serisinin baskısı olup olmadığı sorulduğunda ise Novak, “Tabiki, bu önemli bir durum. Biz kazanmayı hedefleyen bir takımız. Puan kaybettiğimiz maç olarak değerlendiriyoruz. Bütün hedefimiz Perşembe günü oynayacağımız maç. Ardından Pazartesi oynayacağımız lig maçı odağımız” dedi. 
Maçta gol attıktan sonra sakat futbolcular Abdülkadir, Ekuban ve Yusuf Sarı’nın adının yazılı olduğu formanın kimin fikri olduğu sorusuna Novak, "Bu fikir takımımızın fikri. Sakat olan arkadaşlarımızın bizim yardımımıza desteğimize ihtiyaçları var. Onlar için kolay bir durum değil. Onlara destek için oluşmuş bir fikir” dedi.