61SAAT SPOR SERVİSİ

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 14.haftasında deplasmanda oynanacak olan Antalyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 10.30’da Antalya Belek’te gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular iki grup halinde çalıştı. Birinci gruptaki oyuncular toparlanma, diğer oyuncular ise taktiksel çalışmalar gerçekleştirdi. 

Bordo Mavililer de hafif sakatlıkları bulunan Novak, Pereira ve Sörloth'un çalışmaya katılması teknik heyette sevince neden oldu.

NOVAK KRAMPONLARINI GİYDİ

15 Kasım'da sakatlık yaşayan ve 4-6 hafta arası sahalardan uzak kalacağı açıklanan Filip Novak koşu antrenmanlarını tamamladı. Topla birlikte çalışmalarına devam eden Novak çok kısa bir süre olsa da takımla birlikte pas antrenmanı yaptı. Deneyimli sol bek oyuncusunun kontrolleri devam ederken Antalyaspor maçında oynaması zor görünürken Denizlispor mücadelesinde sahada olacağı gelen bilgiler arasında...

Bordo Mavililer yarın yapacağı antrenmanla Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Trabzonspor'un resmi web sitesinden yapılan sağlık açıklamalasında Novak'ın minumum dönüş süresinin 1 ay olduğu açıklanmıştı.

Filip Novak - 14 Kasım 2019 Alt baldır adalesinde grade 2 yırtık oluşan oyuncumuzun tedavisi devam etmekte olup takımdan ayrı olarak koşulara başlamıştır. Bu tür sakatlıklarda ortalama sahaya dönüş süresi 4-6 hafta olduğundan bir süre daha tedavi ve bireysel antrenmanı doktor gözetiminde devam edecektir.