61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek finale yükselen Trabzonspor'da Nwakaeme moralleri bozdu.

Trabzonspor'un yıldızı Nwakaeme, Fenerbahçe mücadelesinde 34'te sakatlanarak oyundan çıktı. Dirar ve Gustavo ile girdiği mücadelede sol kasığını tutan Nijeryalı oyuncu, kendini yere bıraktı. Kasık bölgesinde ağrıları olduğu bildirilen 31 yaşındaki futbolcunun durumu merak konusu haline geldi.

NWAKAEME YARIN MR’A GİRECEK

61saat’in edindiği bilgilere göre Nijeryalı oyuncunun sakatlığının basit bir sakatlık olmadığı ciddiyetinin durumunun ise ödemlerinin dinmesiyle birlikte yarın çekilecek MR’dan sonra belli olacağı öğrenildi. 

Ayrıca Bordo Mavili takım bugünü izinli olarak geçireceği öğrenilirken hafif sakatlığı bulunan oyuncuların bugün öğlenden sonra tesislere gidip buz tedavisi uygulayacağı gelen bilgiler arasında.  

"ÇAKIR'A FATURA EDİYORUM"

Mücadele sonrası konuşan Başkan Ağaoğlu ise "Anthony Nwakaeme'nin sakatlığını Cüneyt Çakır'a fatura ediyorum. İlk faulde düdüğü çalacaktı. Fernando Muslera'nın pozisyonunda da yardımcı bayrak kaldırmadı, sakatlandı. Hakemler dikkat etmeli."