61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

Trabzonspor ligin son haftasında konuk olduğu Kayserispor'u Sörloth ve Novak'ın golleriyle 2-1 ile geçti ve ligi 2.sırada tamamladı. Bu sonuçla rakip Kayserispor lige veda etti. 

Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen maç sonu yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Hüseyin Türkmen eleştirilere kulaklarını tıkadığını belirtti ve açıklamalarında '' Kendimi kafa iyi olarak hissettiğim zaman en iyisini vermeye çalışıyorum. Saha dışında olan şeyler biraz etkiliyor duymamaya çalışıyorum. Dış sesleri duymamak kendi doğduğum şehirde bunları yaşıyor olmak çok kötü durum. Bunları duyup hırslandığın zaman başarılı olabiliyor. Futbolun doğal olayları kendimi her zaman daha iyi hissetmemi sağlıyor bu dış sesleri duymak veya kulağımı tıkamak hırslandırıyor. '' ifadelerine yer verdi.

NWAKAEME TARAFTARLARI UYARDI!

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Nwakaeme, bordo mavili taraftarları Hüseyin Türkmen konusunda uyardı. Nwakaeme maç sonu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Onu cesaretlendirin ve destekleyin. Ligdeki en iyi savunmacılardan bir tanesi olduğunu göreceksiniz." ifadelerine yer verdi.