61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Kulübü bugün Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde düzenlediği tören ile bayramlaştı.
Taraftarların ve oyuncuların katılım gösterdiği toplantıya daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldı.
Bayramlaşmada 61saat.com mikrofonlarına konuşan Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Yusuf Erdoğan ve Slovak oyuncu Bero bayram sebebi ile açıklamalarda bulunud.

OKAY "FUTBOLDA DÜN YOK"

Açıklamalarda bulunan Okay Yokuşlu “Herkese çok teşekkür ediyoruz buralara kadar geldikleri için. Böylesine kalabalık tabloyu görmek güzel. Lige galibiyetle başladık fakat ardından 2 mağlubiyet aldık. Daha yolun başındayız. Takımda birliktelik güzel. Taraftarlarımızı da aynı bütünlükte görmek mutlu etti. Bizi devam etsinler iyi olacağız.
Milli takımda performansı ile ilgili konuşan Okay “Zor bir deplasmanda iyi bir maç çıkardım. Futbolda dün yok. Önemli olan bunu devam ettirebilmek.

AYTAÇ "BAŞARIRIZ"

Aytaç Kara “ Tüm Müslüman aleminin bayramı mübarek olsun.. Herkesin sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmesi dileği ile inşallah bu sene başarırız.

YUSUF "DERS ÇIKARDIK"

Yusuf Erdoğan “İlklerin kulübü olarak güzel bir organizasyon Trabzonspr tarafından düzenleniyor. Taraftalarımız ile beraber iç içe olmamız çok güzel. Ailemiz ve arkadaşlarımız ile iyi bayram geçiyoruz. Bu organizasyonlar Trabzonspor camiasının büyüklüğünü gösteriyor. İnşallah iyi şeyler yaşatırız.
Trabzonspor her zaman kafaya oynayan bir takımdır. Ersun Hocanın bir sözü vardır Trabzonspor tavla oynasa bile kazanması lazım. İnşallah 2 haftalık mağlubiyetler sonumuz olur ders çıkardığımıza inanıyorum. Takımda birlik bütünlük üst seviyede iyide bir hafta geçirdik. Alanya maçı ile çıkışa geçeğiz.”

UĞUR "TARAFTAR ARKAMIZDA OLSUN"

Uğur Demirok "Taraftarlarımızın burada bulunması bizim ve camiamız için çok güzel. Yönetim ve oyuncular olarak kenetlendik. Mağlubiyetleri en kısa zamanda telafi edip galibiyete çevireceğiz. Yeter ki bu destek arkamızda olsun. Trabzonspor’u ayağa kaldırıp canımızla başımızla savaşacağız.

BERO "HEYECANLANDIM"

Matus Bero: Trabzonspor gerçekten çok büyük kulüp. Bugün ki kalabalık beni heyecanlandırdı. Trabzonspor’da sıfırdan başladık. Zamanla daha iyi olacağız. Umutluyum önümüzde uzun bir yol var.