61SAAT HABER SERVİSİ -  Trabzonspor ile Galatasaray, TT Arena’da karşılaşıyor. Bordo-Mavililer Galatasaray karşısında Erkan’ın kullandığı penaltı ile 1-0 öne geçerken bu dakikalarda dikkat çeken anlar yaşandı. Geçen hafta Kayserispor maçında kazanılan Penaltıyı kaçıran Muhamet ile Erkan anasında Penaltı’yı kimin atacağı yönünde mini bir istişare yapıldı. Bu dakikalarda Erkan, penaltıyı kendisinin atmak istediğini Muhammet’e iletirken bordo-mavili oyuncu da bu noktada takım arkadaşına yardımcı oldu. Erkan, Muslera’yı ters köşeye yatırarak golü attıktan sonra ilk olarak Muhammet ile gol sevincini beraber kutladı. 

Bu dakikalarda Trabzonspor’da, Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı’nın da penaltı pozisyonunu izlemeyerek arkasını dönmesi de dikkat çekti.

TRABZONSPOR İLK YARIDA PENALTILARI VERİLMEDİ
Öte yandan Trabzonspor bu maçta penaltıdan öne geçerken 2 penaltısı da verilmedi. Hakem Deniz Ateş Bitnel ve yardımcıları el birliği ile bordo-mavililerin 2 net penaltısını es geçti. İlk penaltı Marin ile Sabri’nin arasında yaşandı. Bordo-Mavili yıldız Sabri’iy çalımlarla geçerken ardından Sabri tarafından itildi. Ancak hakem net penaltıyı es geçti.
İkinci pozisyonda da Sefa, ceza sahasına orta yapmak isterken Hakan Balta topa kayarak müdahale etmek istedi. Ancak Hakan, topu eliyle resmen süpürdü fakat hakem bu pozisyonu da es geçti.